Olet tässä: Etusivu » Kampus » Yrityssuhdevastaava Sintonen ja tekemisen meininki

Yrityssuhdevastaava Sintonen ja tekemisen meininki

Vaasan ylioppilaskunnan uusi yrityssuhdevastaava Teemu Sintonen on isojen haasteiden edessä. Tiimissä toimiminen tarjoaa näköalapaikan energiakeskittymän yrityksiin.

Vaasan ylioppilaskunnan uudeksi yrityssuhdevastaavaksi valittu 25-vuotias Teemu Sintonen kannustaa aktiivisia toimijoita hakemaan vielä tiimiinsä.
”Myös kansainvälisiä opiskelijoita kaivataan mukaan. Kulttuuritietämyksen lisääminen on tärkeää, sillä energiakeskittymässä on paljon kansainvälisiä yrityksiä.”
”Ylioppilaskunnan toiminnasta saa arvokasta käytännön kokemusta. Vaikka teoriatieto on tärkeää, yrityssuhdetoimintaa ei opita kalvosulkeisilla. Suhteiden luominen paikallisiin yrityksiin, itsevarmuuden kasvattaminen ja CV-merkintä ovat tiimiläisille merkittäviä bonuksia projektikorvausten ohella.”

Pornaisista Vaasan yliopistoon tiensä löytänyt pienen maalaiskylän kasvatti nostaa tehtävänä esiin erityisesti Domus Bothnican käyttöasteen kasvattamisen.
”Loistava rakennus hienolla paikalla, joka tarjoaa kokouksille ja juhlille vaikuttavat tilat merenrannalta ilta-auringossa. Ylioppilastalolla on valtavasti kehitysmahdollisuuksia.”

Kolmannen vuoden kauppatieteilijä haluaa lisätä tekemisen kulttuuria ylioppilaskunnan toiminnassa ja ohjata sitä enemmän akateemisen vuoden suuntaan.
”Yrityssuhdekuviotkin lähtevät joka vuosi monelta osin nollilta, kun toimijat vaihtuvat. Olisi tärkeää juurruttaa käytäntöjä ja toimintamalleja, jotta jatkuvuus paranee”, kertoo pääaineenaan laskentatoimea ja rahoitusta lukeva Sintonen.

Tällä hetkellä haussa on myös haussa pesti ylioppilaskunnan messuvastaavaksi, joka tarjoaa mielenkiintoisen näköalapaikan Contact 2014 -rekrymessujen vetovastuussa. 2013 vuoden toinen messuvastaava Mari Lempiäinen kannustaa laittamaan hakemusta sisään.
”Messuvastaavana saa hyvän käsityksen vuoden mittaisen projektin järjestämisestä. Mikäli apuna on tiimi, saa kokemusta myös esimiestyöstä. Tehtävä on haaste kenelle tahansa, ja menestyäkseen tulee laittaa itsensä likoon.”

”Itse sain paljon varmuutta ja oppia yritysmaailman toimintatavoista. Parasta on se, kun nyt jälkikäteen saa positiivista palautetta ja uudet yritykset ovat kiinnostuneita niin messuista kuin minusta tekijänäkin.”

Teksti ja kuva: Raija Koivisto

VINKKEJÄ YRITTÄMISEN POLULLE!

”Luota ja usko omiin taitoihisi. Liian isoja riskejä ei kannata ottaa, vaan kannattaa aloittaa pienestä ja vähitellen kasvattaa liiketoimintaa.” Pia Viemerö, Ladyslim

”Kuuntele omaa sydäntäsi, mitä haluat elämältä. Tärkeää on harkita ja suunnitella yritystoiminta hyvin, järki ja matikka kädessä.” Anne Nymark ja Rauno Leskinen, Suklaaparatiisi

”Vaasa on aktiivinen työ- ja opiskelukaupunki, jossa yrittäjän elämä on kiireistä, mutta mukavaa. Kesätyöhakumme on vielä auki!” Tomi ja Lena Nordin, K-Supermarket Wasa

Tietoa kirjoittajasta

Julkaistuja artikkeleita : 294

Jätä kommentti

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.