Olet tässä: Etusivu » Ilmiöt » Onko kanuuna? Vapun moralisoiva selviämisopas

Onko kanuuna? Vapun moralisoiva selviämisopas

Ei varmaan unohtunut ryypätä tänäkään vappuna? Arvasin. Päiväkausia jatkunut tinailu on loppusuorallaan, muisti pätkii, etkä osaa yhdistää vappuviikon tapahtumia enää oikeille päiville. Tuntuuko tutulta? Ylläri.

Vapunaattona ylimääräisiä ihmiskontakteja on syytä vältellä, eikä pelkästään sen takia, että haasteelliseen kesätyöhön valmiit freessit kasvosi näyttävät nyt soveltuvan pikemminkin petolintujen pelotteluun mansikkapellolle. Pärstäsi ei sovellu muiden ihmisten nähtäväksi, joten vältä ulkoilua. Voit mahdollisesti tavata matkalla kauppaan ensi kesän esimiehesi.

Muista etsiä käsiisi kotiinkuljetusmahdollisuutta tarjoavan kebab-ravintolan yhteystiedot ja tilaa sieltä ruokaa. Käytä tilaamiseen tekstiviestejä. Kokkaaminen on iso turvallisuusriski – puhumattakaan siitä, tuleeko ruuastasi ylipäätään syömäkelpoista. Ennen kaikkea, käytä vettä runsaasti sekä sisäiseen että ulkoiseen puhdistautumiseen. Mun(uais)iisi on kertynyt siinä määrin kaikenlaisia eritteitä, että niistä on päästävä eroon mahdollisimman nopeasti. Ja kun kuitenkin kylvet viinassakin, tee se luuserikavereidesi seurassa.

Näillä eväin pääset varmasti vielä Vapunpäivän sillikselle. Itse silliksellä älä koske alkoholiin – jos uskallat. Mikäli sinulla ei ole kesätöitä, voit toki mielesi mukaan jatkaa dokaamista juhannukseen asti. Mikäli näin päättäisit tehdä, se selittäisi osaltaan huonon työllisyystilanteesikin.

Mikäli olet 2. toukokuuta näillä vinkeillä salilla treenaamassa, onneksi olkoon. Mutta muista, olet silti juonut viikon. Hanki apua juoppo.

Janne Kalluinen

Tietoa kirjoittajasta

Julkaistuja artikkeleita : 170

Jätä kommentti

CAPTCHA * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

© 2015 Synodi

Scroll to top